-
-
TULE JÄSENEKSI
Tutustu jäsenkriteereihin (pdf), lataa jäsenhakukaavake (pdf) ja kysy lisätietoa jäseneksi hakemisesta SI ry:n toimistosta sähköpostilla info(at)sisustussuunnittelijat.com

Jäsentoimikunta kokoontuu käsittelemään uusia jäsenhakemuksia kaksi kertaa vuodessa maaliskuussa ja lokakuussa.

Uudet jäsenhakemukset tarvittavine liitteineen tulee toimittaa 30.9.2018 mennessä sähköpostilla info(at)sisustussuunnittelijat.com tai osoitteeseen:
Sisustussuunnittelijat SI ry
Mannerheimintie 91
00270 Helsinki

Opiskelijajäsenyyttä hakevat voivat lähettää kopion opiskelutodistuksesta hakemusta varten ympäri vuoden. Jäsenetuna uusille opiskelijajäsenille tarjoamme vuoden 2018 jäsenyyden veloituksetta.

Vuoden 2018 jäsenhinnat ovat: yhdistykseen liittymismaksu 50 euroa. Varsinaiset jäsenet ja kokelasjäsenet 100 euroa. Opiskelijat, eläkeläiset, työttömät, äitiyslomalaiset ja ulkomailla asuvat 55 euroa.
 
JÄSENLUETTELO 2017

SI,SI,SI. TULE MUKAAN AMMATTILAISTEN JOUKKOON
Yhdistyksen tarkoituksena on
- edistää sisustussuunnittelijoiden yhteistoimintaa
- ylläpitää jäsentensä ammattitaitoa
- edustaa jäseniä ammatillisissa kysymyksissä kotimaassa ja ulkomailla
- toimia sisustussuunnittelijoiden yhteisten ja yleisten ammatillisten etujen hyväksi
- edistää sisustussuunnittelijoiden tunnetuksi tekemistä
- edistää alan kuluttajavalistusta

Ammattitaitoisen ja rekisteröityneen suunnittelijan tunnistaa nimikkeen perässä olevasta SI-lyhenteestä. Tarkoituksensa toteuttamiseksi yhdistys järjestää kokouksia, esitelmätilaisuuksia, esitelmämatkoja ja tutustumiskäyntejä sekä harjoittaa koulutus-, näyttely-, kilpailu- ja julkaisutoimintaa sekä kuluttajille kohdistuvaa neuvontaa.

KANNATTAA OLLA SI
- Olet SI ry:n jäsenenä pätevien ammattilaisten joukossa.
- Saat näkyvyyttä verkkosivujen, vuosijulkaisun ja alan tapahtumien kautta.
- Pääset osalliseksi yhteisiin jäseniltoihin, kohdevierailuihin ja messumatkoihin, koulutus- ja lanseeraustilaisuuksiin.
- Päivität ja ylläpidät ammattitaitoasi ja tietoja markkinoiden tarjonnasta.
- Pääset verkostoitumaan kollegoiden ja muiden alan ammattilaisten kanssa.
- Saat kollegoiden vertaistukea ja mentorointia.
- SI-jäsenenä viestit asiakkaillesi, että olet kouluttautunut ja pätevä suunnittelija.

SI, SI, SI. TERVETULOA
- Varsinaiseksi jäseneksi: kun omaat sisustussuunnittelijan tai -arkkitehdin tutkinnon, lähetä SI ry:n toimistoon jäsenhakemus ja todistuskopiosi.
- Opiskelijajäseneksi: jos opiskelet pääaineenasi sisustus- tai tilasuunnittelua ammattikorkeakoulussa, lähetä meille jäsenhakemus ja opintotodistuksesi.
- Kokelasjäseneksi: jos omaat sisustus- tai tilasuunnittelun artesaani-tutkinnon, lähetä meille jäsenhakemus, todistuskopiosi ja ammattitaitoa kattavasti esittelevä portfoliosi.
- Jos omaat muulla tavalla hankitun sisustusalan koulutuksen ja työkokemuksen, lähetä meille jäsenhakemus, CV, todistuskopiosi, referenssiluettelosi ja ammattitaitoa kattavasti esittelevä portfoliosi.


-